Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam knjiga
Povratak na članak

I pjesnik Abdulah Sidran dolazi na Profilov sajam knjiga

Od 18. do 28. svibnja u velikoj Profilovoj knjižari u Bogovićevoj u Zagrebu održat će se Osmi sajam knjiga. Najavljeno je četrdesetak promocija sa stotinjak pisaca, kritičara...

Komentari 6

AU
autoritet
16:06 13.05.2011.

Je li to isti onaj Abdulah Sidran koji je tražio zabranu hrvatskog jezika u Sarajevu nazvavši ga \"ustaškim\"?

VL
MA
manoxxl
10:53 14.05.2011.

Da ,da isti taj kojega mi danas ugošćujemo kao demokratski opredjeljenog čovjeka, a zapravo je obični jugosnostalgičarski fašista koji mrzi sve one koji su rušili državu koju je on volio cjenio i u kojoj je bio \"faca\".

VL
BK
B Kosa
16:24 14.05.2011.

Abdulah sidran zivi komunist.Ponijo se nezahfalno prema sveceniku Krunoslavu Draganovicu koji je Muslimanima dao sve sto je mogao cijelog zivota Sidran je reko da nije htjeo imati posla sa njime da je ustasa, Da je ovo rekao jedan Srbin nebi me vrijedalo ,Nego Musliman a zna da je i njegov narod ucestovao u tim ustasama tko je bijo doglavnik DJafer beg Kulenovic

VL
MA
mare0801
07:17 15.05.2011.

Abdulah Sidran je pisac koji je nestankom Jugoslavije ostao bez tema i inspiracije i potpuno je dezorjentiran,što ga je navodno bacilo u gadnu depresiju,u kojoj krivi za svoja stanja sve one koji su se snašli u novim okolnostima.Tako tipično za mnoge B0sance,pogotovo muslimane,koji su živjeli desetljećima u nekoj iluziji Jugoslavije,jer jugoslavija jest bila iluzija i neuspjeli projekt velikih igrača svjetske političke scene.Srbi i Hrvati po njemu su zlotvori koji su srušili savršeni svijet te utopije ali očito fali para,pa se treba ulizivati izdavačima.

VL
LU
luftbremzer
13:49 15.05.2011.

@autoritet Bravo, autoritet! Kukavni HTV-ov televizijskih novinar Aleksandar Stanković dočekao je Abdulaha Sidrana u svojoj emisiji kao bega, \"zaboravivši\" ga pitati za njegovo istjerivanje ustaškog šejtana s Federalne televizije. Nemoguće je da za to Stanković nije ništa znao, on se dobro priprema za svoje emisije. Sidran je bošnjački ekstremist, po svome profilu sličan našem Ivanu Aralici, no to ne znači da književni opus obojice ne zavrjeđuje objektivnu valorizaciju.

VL
BK
B Kosa
22:20 15.05.2011.

Mene cudi da ti Muslimani boluju za komunizmom a i sami su stradali u njemu Mnogo je i njija pobijeno idali su mnoge godine robije Sada su pominjali Cazinsku bunu pobijeno je stotine muskimana dali su 3000 godina zatvora digli se zbog otimanja zita i stoke a narod bijo gladan

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.