Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
T-MOBILE INMUSIC

I Nives Celzijus na Jamiroquaiju: Morala sam doći!

nives celzijus
Foto: arhivska slika
1/5
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
22.06.2011.
u 14:40

Hrvatska starleta pjevača Jamiroquaija poznaje već desetak godina, a upravo je on autor imena njene kćerke Taishe.

Većini cura ne bi palo napamet na jarunski Otok mladeži uputiti se u štiklama. Nema malo za hodati do glavne pozornice T-Mobile InMusic festivala, temperature su paklene, puteljci neravni pa je obavezni dress-code 'što niže i što laganije'. No, u moru starki, startasica i sandala odskakalo je nekoliko 'špic-papaka'. Kad smo se odlučili zagledati koja se to hrabra dama odlučila na takav podvig, iznenađenja, zapravo - nije bilo.

Nives Celzijus Drpić u štiklama i 'spava', par stotina metara šetnje i par sati stajanja za nju je vjerojatno najobičnije održavanje kondicije. Ono što je bilo intrigantno je odakle starleta, poznata po hitovima ''Zabij mi gol'', ''Mala garava'' i ''Bijesna'', na glazbenom spektaklu koji će prije privući npr., Duška Modrinića koji je stajao nedaleko nje. Zatekli smo je kako se ljuljuška tijekom nastupa Jamiroquaija pa su se kockice ekspresno složile.  

Ona i pjevač Jay Kay upoznali su se još prije desetak godina nakon njegovog koncerta u Puli i zabavljali u velikom društvu. Po priči pjevačice, tada joj je sugerirao kako bi joj najbolje pristajalo ime Taisha, a Nives je danas ponosna majka četverogodišnje Taishe Drpić.

- Dugo se poznajemo, morala sam doći na koncert - kratko nam je komentirala atraktivna brineta.

A londonski bend odradio je poštenih, okruglih sat i pol besprijekorne svirke pa je netko s druge strane obale mogao pomislit da je organizator pustio CD, a ne da dečki uživo praše. Uz moto 'više radi, manje pričaj', šašavi vokal nije se previše trudio animirati publiku, no nije ni morao. Headlineri cijelog festivala rasplesali su i one kojima je do njihovog nastupa bilo draže biti zavaljenima na travi.

Jedino u čemu je Jay Kay 'razočarao' je šešir. Kaubojski, kojeg je odabrao za Zagreb, pomalo je i dosadan s obzirom da posjeduje kreacije kojih se ne bi zasramili ni na engleskim kraljevskim vjenčanjima i utrkama konja.

>>"Dream Team" Arcade Fire "zakucao" prvog dana T-mobile INmusica

Komentara 6

ZI
zippo50
16:53 22.06.2011.

vidi ona je morala doći . svaka muha nađe svoje govno .. neka ide dabogda se ne vratila kuja

KU
kukuriku
17:01 22.06.2011.

..a zasto ne Objavite i Javno se niste Opravdali (a duzni ste), Nivesici zbog primanja Najvecé -Bestseler Nagrade (1.-misto , najprodanije knjige), koju je Interlibro bija Politicko-Sóvinisticki-Ukinija.., a Nives je dobila Sudski-Spor !!??

CH
chainsaw.
17:02 22.06.2011.

ona ga ‘ne poznaje 10 godina’ nego ga je upoznala prije 10 godina. sitna razlika. ona je nesto sto on upoznaje svaki dan sa velikim uspjehom. je li mu bila na after-show partiju? da li je se sjetio? lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije