Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera u Rijeci

I love YU u Art-kinu Croatia

I love Yu, r. Irena Škorić
arhiva I. Škorić
13.03.2013.
u 15:22

Ljudi, stvari, prizori i slike čine ljubavni B mol koji se zbiva nekad, sad i uvijek. Uloge u filmu igraju Boris Pavlenić, Jelena Perčin, Lukrecija Brešković, Hrvoje Klobučar i Slaven Knezović

Premijera kratkog igranog filma Irene Škorić – I love  Yu, mlade redateljice Irene Škorić održat će se u četvrtak, 14. ožujka u 20 sati u riječkom Art-kinu Croatia. Premijeri će nazočiti redateljica Irena Škorić te glumci Slaven Knezović i Lukrecija Brešković.

Kratkometražni igrani  snimao se na lokacijama grada Rijeke, a radnja je smještena u šezdesete i sedamdesete godine prošlog stoljeća, te u današnje vrijeme. Ovaj film emocijom zaogrće svijet mašte, stvarnosti i sjećanja. Ljudi, stvari, prizori i slike čine ljubavni B mol koji se zbiva nekad, sad i uvijek. Uloge u filmu igraju Boris Pavlenić, Jelena Perčin, Lukrecija Brešković, Hrvoje Klobučar i Slaven Knezović. Produkciju potpisuje Udruga za audio vizualno stvaralaštvo Artizana. 

Komentara 2

SE
serđo
23:41 13.03.2013.

međutim, nema je više.

SE
serđo
22:08 14.03.2013.

kurtizana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije