Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za najmlađe

Humanitarna akcija kazališta Žar ptica “Osmijehom do zdravlja”

žar ptica
arhiva VL
23.08.2010.
u 15:31

Kazalištu Žar ptica ove se godine pridružio i Kraš, pa darovi za bolesnu djecu stižu u paketu - uz "Veselu bajkovnicu" tu su i čokolade i bomboni.

Pokušavajući vratiti osmijeh na lica malih bolesnika, na dječjim odjelima zagrebačkih bolnica Gradsko kazalište Žar ptica prije deset godina počelo je humanitarnu akciju “Osmijehom do zdravlja”. Ove godine akcija se nastavlja i traje od 25. do 28. kolovoza. Kazalištu se pridružuje i Kraš, tako da darovi stižu u paketu. Male bolesnike u Klaićevoj, KBC-u Rebro, KBC-u Šalata i KB-u “Sestre milosrdnice” te u Dječjem domu u Nazorovoj čekaju predstava “Vesela bajkovnica” i slatki paketi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije