Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAVC

Hrvoje Hribar reizabran za ravnatelja na četiri godine

Hrvoje Hribar
Grgur Žučko/pixsell
03.12.2014.
u 16:06

Novi mandat počinje teći 6. prosinca 2014. godine

Hrvoje Hribar reizabran je za ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra na vrijeme od četiri godine, počevši od 6. prosinca 2014. godine, odlučio je Upravni odbor na jučerašnjoj sjednici. 

Na raspisani javni natječaj za ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra  u propisanom roku molbu je podnijelo dvoje kandidata. Na temelju natječaja, nakon provedenog postupka, uvidom u natječajnu dokumentaciju, programe rada i koncepta Nacionalnog programa za naredno razdoblje, Upravni odbor odlučio je imenovati Hrvoja Hribara za ravnatelja Centra.

Sjednici Upravnog odbora na kojoj je donesena odluka o izboru ravnatelja nije prisustvovala Darija Kulenović Gudan, opravdavši svoj izostanak osobnim razlozima.

>> Hrvatska vlast mora prepoznati kulturni kapital

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brodludjaka
18:35 09.12.2014.

Ne kuzim što taj centar radi, ali očito sluzi za uhljebljenje jednog lošeg redatelja na trošak građana ove zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije