Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Hrvatski glumci izvode hitove velikana u Tvornici

filip šovagović
arhiva
13.05.2010.
u 09:10

Tvornica kulture predstavlja glazbeni spektakl na kojem će dvanaest hrvatskih glumaca izvoditi hitove velikana poput Arethe Franklin, Franka Sinatre, Ive Robića i mnogih drugih.

Tvornica kulture predstavlja glazbeni spektakl na kojem će dvanaest hrvatskih glumaca izvoditi hitove velikana poput Arethe Franklin, Franka Sinatre, Ive Robića, Louisa Armstronga, Louis Prime i mnogih drugih.

Sve je zamišljeno kao koncert na kojem će Zrinka Cvitešić, Mila Elegović, Bojana Gregorić, Barbara Rocco, Hana Hegedušić, Anja Šovagović, Iva Visković, Danko Ljuština, Igor Mešin, Goran Mlikota, Goran Navojec i Filip Šovagović pokazati svoje pjevačko umijeće.

Kako su svi redom pokazali da su zvrsni glumci, od kojih su mnogi dobivali i različite nagrade, vrijeme je da se prezentiraju publici u novom svjetlu, a kako filmski i kazališni velikani zvuče kad pjevaju, uvjerite se sami na velikom koncertu koji Tvornica predstavlja u četvrtak, 27.svibnja.

Ulaznice su u prodaji u Tvornici kulture, Profilu Megastoreu (Bogovićeva 7, Zagreb) te na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 60 kuna u pretprodaji, a 80 na dan koncerta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije