Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strip Tomislava Košte
Povratak na članak

Hollywood bi davno unovčio priče Brlić Mažuranić da su dio njihove kulture

Pobjednička stripovska adaptacija priče “Jaglenac i Rutvica” zadarskog slikara izlazi u novom broju Strip revije Večernjeg lista. Strip je rađen u olovci i tušu, bez boje, ima 32 table, a na njemu je radio pet mjeseci.

Komentari 1

Avatar Ivan Ivic
Ivan Ivic
13:20 08.03.2018.

Bravo Tomislave! Želim puno uspjeha u radu. Ovo će biti sigurno hit. Ustraj i napravi i druge teme iz naše slavne prošlosti. Možda to neće biti baš toliko komercijalno, ali učinit ćeš veliku uslugu cijelom narodu. Naša prošlost je slabo zastupljena u stripu. To je važan medij, bar je bio prije, dok sam ja bio mlađi. Fantastičan spoj vizualne umjetnosti, književnosti, dramaturgije... Nemoj se koncentrirati samo na dječje priče, probaj naći neku temu koja bi bila zanimljiva svim uzrastima i koja bi ostala kao trajna vrijednost, klasik našeg stripa. Nešto što je napeto, dinamično, a opet ima neku vezu s našom prošlošću. Tema ima na pretek, a ako nemaš ideju, javi se meni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.