Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoštovanje ili politika
Povratak na članak

Hoće li "Tusta" biti još jedan pulski "film slučaj" kao "Dnevnik Diane Budisavljević"?

Dokumentarni film Andreja Korovljeva "Tusta" o životu legendarnog frontmena KUD Idijota Branka Črnca Tuste na veliko iznenađenje svih neće biti prikazan na Pula film festivalu.

Komentari 5

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
12:03 03.07.2020.

Mmmda - mogli bi ovako - jedne godine film kao što je bio već spomenuti "dnevnik Diane B. " a slijedeće godine sličan film koji prikazuje priču o stotinama civilnih žrtava mučenih, masakriranih i pobijenih od partizanskog koljača, generala i "narodnog heroja" Djoke Jovanića, u svibnju 1945. u "pokolju u Gračanima". Pa onda slijedeće godine opet jedan "partizanski" pa onda... i tako naizmjence..

VL
Avatar Warded
Warded
12:15 03.07.2020.

Čuj, uvrijeđeni jer ih ne podmazuju kao tustu gusku....

VL
Avatar PrvoPoljeBijelo
PrvoPoljeBijelo
15:14 03.07.2020.

a da napravite dokumentarac o djeci koju su cetnici i jna ubili u domovinskom ratu, rijec je o 402 djece. Al to su Hrvati, pa necete valjda snimati filmove o njima hrvatskim novcem, ajmo jos malo o aleksandri zec, nista vec par dana

VL
ČR
črnamatizemla
13:31 03.07.2020.

Kaj se tiče uvrštavanja u program festivala teško je govoriti o neviđenom, ali nekaj mi govori da kvaliteta filmskih uradaka nije kriterij već poodavno. Poslije blamaže s Generalom ju valjda i organizatori festivala nemaju obraza koristiti kao opravdanje za odbijenicu.

VL
CR
crocop98
12:43 03.07.2020.

A čujte to nije dokumentarac o mladom Krezubici iz Dalmatinske zagore,što junački bojni poklič vije...čak od ratne 92.e do kraja rata ,junački iz Australije.Takav dokumentarac bi sigurno bio uvršten i preko reda na repertoar.Kakav Tusta,kakvi bakarači.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.