Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Praizvedba

HNK Ivana pl. Zajca predstavlja novu operu "Šuma Striborova"

'prohic_nnn_kul_110411'
''
11.04.2011.
u 16:09

Za skladbu Ivana Josipa Skendera libreto je napisao Ozren Prohić, koji potpisuje i režiju

U srijedu, 13. travnja u 19.30 sati u riječkom HNK Ivana pl. Zajca bit će praizvedena opera "Šuma Striborova" skladatelja Ivana Josipa Skendera, za koju je libreto napisao Ozren Prohić, koji potpisuje i režiju, a pod dirigentskim vodstvom Nade Matošević.

Operu nastalu prema bajci Ivane Brlić Mažuranić izvode Siniša Štork, Sergej Kiselev, Mirella Toić ili Anđelka Rušin, Davor Lešić ili Voljen Grbac, Kristina Kolar, Anamarija Knego Vidović ili Marijana Radić te Robert Kolar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije