Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Zagreb i Mplus

HNK dobio glavnog sponzora koji će pomoći i u bržem informiranju publike o aktivnostima kazališta

21.12.2022.
u 13:58

Tvrtka Mplus postala je novi glavni sponzor i partner središnje hrvatske nacionalne kuće kako bi zagrebački HNK unaprijedio i osuvremenio odnos s publikom koja je dijelom i međunarodna. Vrijednost partnerstva iznosi pola milijuna kuna

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu još uvijek nema svoje internetske stranice na engleskom jeziku. No, zahvaljujući suradnji sa novim sponzorom, tvrtkom Mplus to će se uskoro promijeniti. Na konferenciji za medije u foajeu Hrvatskoga narodnog kazališta intendantica doc.dr.sc. Iva Hraste Sočo predstavila je novog glavnog sponzora i partnera središnje nacionalne kazališne kuće – tvrtku Mplus, vodećeg europskog pružatelja BPTO usluga za outsourcing poslovnih i tehnoloških procesa.

Tako će HNK u Zagrebu uz pomoć resursa, znanja i iskustva uspješne domaće kompanije unaprijediti svoj odnos s publikom u cilju još većeg zadovoljstva, bržih informacija i obavijesti te kvalitetnije usluge.

„Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu i Mplus dijele zajedničke vrijednosti. U HNK u Zagrebu uz hrvatske umjetnike djeluju i strani umjetnici pa se može reći da ima međunarodni ansambl u kojem su okupljeni kreativci i iznimne osobe iz cijelog svijeta, na isti način na koji Mplus svojim međunarodnim i raznolikim timom pokriva potrebe svojih korisnika na pedeset osam tržišta. I zagrebački HNK i Mplus dokaz su da je moguće postići regionalni i međunarodni ugled djelovanjem iz Zagreba, stoga se Mplus pokazao kao najbolji izbor za naše potrebe“, istaknula je Iva Hraste Sočo.

„Mplus u svom je pristupu pokazao kako je istinski filantrop 21. stoljeća. Sukladno tomu, ovdje nije riječ o običnom sponzorstvu, već o donošenju znanja i tehnologije Mplusa u segmentu korisničkog iskustva da bi HNK u Zagrebu osuvremenio svoj odnos prema publici“, rekla je intendantica zagrebačkog HNK-a.

Zahvaljujući svom novom glavnom sponzoru i partneru, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu modernizirat će i unaprijediti svoje usluge, što će doprinijeti postizanju kvalitetnijeg korisničkog iskustva i pozitivno utjecati na zadovoljstvo pretplatnika i gledatelja. Ukupna vrijednost partnerstva iznosi pola milijuna kuna.

„U skladu s našim vrijednostima koje unosimo u svakodnevno poslovanje, želimo podržati razvoj kulture te dati svoj doprinos zajednici. Ulaganjem sredstava, te implementacijom modernih tehnologija u poslovanje kazališta, od uvođenja novih komunikacijskih kanala do profesionalne korisničke podrške doprinijet ćemo približavanju HNK-a u Zagrebu svima, a pogotovo mlađoj publici koja želi bržu i lakšu dostupnost informacijama u svakom trenutku. Naravno, tu je i značajan financijski doprinos s naše strane kao dio ovog partnerstva.“, veli Darko Horvat, predsjednik Uprave Mplusa.

Inovativnim poslovnim modelom Mplus je u zadnjih pet godina ostvario značajan rast te proširio svoje poslovanje na tržišta zapadne Europe pružajući usluge vodećim globalnim kompanijama. 

„Cilj nam je svojim znanjem i resursima pomoći drugim organizacijama u Republici Hrvatskoj, posebice umjetničkim i kulturnim. U predstojećem razdoblju želimo tehnološki unaprijediti središnje hrvatsko kazalište i svojim rješenjima i ulaganjima u razvoj približiti kvalitetu sadržaja zagrebačkog HNK europskim i svjetskim standardima“, naglasio je Darko Horvat.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu ovom se odlukom približilo brojnim europskim i svjetskim kazalištima koja godinama njeguju ovakav odnos s korporativnim tvrtkama s ciljem ulaganja u što kvalitetnije kazališne produkcije, bogatijeg repertoara te boljeg odnosa s publikom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije