Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoćnici intendantice

HNK dobio čelnike: Bareza će ravnati Operom, Buljan Dramom, a Jakovina Baletom

Ivica Buljan
Anto Magzan/Pixsell
09.12.2014.
u 22:45

Za poslovnog ravnatelja izabran je mladi ekonomist Dorijan Naletinašto je i najveće iznenađenje

Kazališno vijeće HNK izabralo je pomoćnike intendantice Dubravke Vrgoč koja ih je i predložila. Maestro Nikša Bareza bit će ravnatelj Opere, redatelj Ivica Buljan ravnatelj Drame, a baletni umjetnik Leonard Jakovina ravnatelj Baleta.

Za poslovnog ravnatelja izabran je mladi ekonomist Dorijan Naletinašto je i najveće iznenađenje. Financije je diplomirao 2010. Iskustvo je stekao u Hypo Alpe Adria banci, a u tvrtki za privremeno zapošljavanje Dekra došao je do pozicije poslovnog analitičara.

>>Traže se poslovni te ravnatelj Drame, Baleta i Opere

>>Era Dubravke Vrgoč u HNK počela ‘računovodstvenim ratom’

Komentara 5

B7
b7
07:24 10.12.2014.

e sad ste gospodo zaposlenici nastradali !to je 4x Vrgoč !

B7
b7
07:50 10.12.2014.

kako nitko nije vidio dokumentaciju ? to je nemoguće , i nije po pravilima . koliko godina iskustva ima baletni umjetnik? računa li se tu plesno iskustvo ili iskustvo na poslovima rukovođenja i tko je drugi kandidat koji nije prošao kod vijeća ? taj će se možda i žaliti neba ako imate konkretne podatke treba ih izreći

NE
Neba
07:42 10.12.2014.

Postovana gdo Persic i svi ostali novinari koji pratite ovu temu. Naletina NIJE nikakvo iznenadjenje jer je intendantica Vrgoc mijenjala Statut i uvjete kako bi sebi dala ovlasti odlucivanja i zbog gosp. Naletine - on nije imao 5 godina radnog iskustva pa se tijekom studenog izmijenio Statut i uvjet naglo presao na tri godine - i to za jednu "firmu" koja zaposljava preko 500 ljudi i ima budjet od preko 100 milijuna kuna; jedino nije jasno zasto nije izmijenila i uvjet za fakultetskim obrazovanjem, jer operni i dramski ravnatelji MORAJU imati zavrsen fakultet sto NIJE slucaj s gospodinom Buljanom. On je studirao politicke nauke, pa onda francuski i komparativnu knjizevnost, ali diplomirao nije. A reziju nije nikad studirao. Barem mu tako pise u svim njegovim zivotopisima. To sto netko studira ne znaci da je zavrsio fakultet! Ali koga briga, dokumentaciju je otvarala samo i iskljucivo Dubravka Vrgoc pa nije i bitno sto uvjeti nisu zadovoljeni, jer nitko drugi nije vidio prilozenu dokumentaciju prijavljenih kandidata, a svi pripadnici Kazalisnog vijeca samo kimaju glavom jer su politicki podobnici i ulizice. Tim Dubravke Vrgoc je kombinacije djecjeg vrtica i starackog doma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije