Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL
Povratak na članak

Arapi poludjeli zbog 14 fetusa kontroverznog Damiena Hirsta

Superstar moderne umjetnosti Damien Hirst otkrio je kontroverzno djelo pred bogatom bolnicom punom umjetnina u Dohi

Komentari 4

ZO
zoranos
11:05 20.11.2018.

Ne to nisu ljudi kažu moderni i progresivni ahahaha. Ja slušam i ne mogu vjerovati kako Sarnavka prije nekih godinu, dvije na Z-1 kaže kako je trudnoća zapravo bolest i kako treba djecu kao pobiti (ne tim riječima, ali smisao je taj) da ne doživimo sudbinu Rumunjske gdje imaju kao 100000 siročadi. Koja je to ideologija smrti i zlobe da se čovjek strese. A onda kada još vidimo da takve udruge dobijaju milijune kuna naših novaca za javno djelovanje ... majko mila gdje mi to živimo!

VL
SN
sasa.novak.58
11:54 20.11.2018.

Osim što je lažan, naslov vam je i odvratan.

VL
Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
11:47 20.11.2018.

Ma daj Arapi se "zgrozili"na fetuse?? Kaj njih rode donose ??? Majmuni smrdljivi

VL
DA
Danijel2
22:59 20.11.2018.

Te skulpture više pripadaju nastavi anatomije na medicinskom fakultetu, nemaju pravu čar umjetnosti. Više je to dokazivanje moći u količini materijala i vrijednosti istog. Na Pinterestu sam vidio bolje i jeftinije na sličnu temu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.