Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoki gost

Helmut Denk posjetio HAZU

'19.06.2013., Zagreb - Predsjednik Austrijske akademije znanosti i umjetnosti Helmut Denk posjetio je HAZU, a ugostio ga je predsjednik HAZU-a Zvonko Kusic. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
20.06.2013.
u 18:00

Gosti iz Austrije dobili su na dar edicije Hrvatska i svijet, ali i Časoslov Farnese s minijaturama Julija Klovića. Predsjednik HAZU Zvonko Kusić podsjetio je goste i na arhitekta Friedricha von Schmidta koji je projektirao palaču HAZU

Predsjednik Austrijske akademije znanosti Helmut Denk posjetio je palaču HAZU. Gost u čast upriličen je nastup Gudačkog kvarteta Porin, a u atriju HAZU predavali su i Viktor Žmegač i potpredsjednik Austrijske akademije Arnold Suppan. Gosti iz Austrije dobili su na dar edicije Hrvatska i svijet, ali i Časoslov Farnese s minijaturama Julija Klovića. Predsjednik HAZU Zvonko Kusić podsjetio je goste i na arhitekta Friedricha von Schmidta koji je projektirao palaču HAZU.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije