Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAVC
Povratak na članak

Objavljeni rezultati za igrane i dokumentarne filmove

Potpora je odobrena projektima "Džoker" Branka Schmidta (3.35 milijuna kuna), "Dopunska nastava" Ivana-Gorana Viteza (3.25 milijuna) i "Moj privatni ratni zločinac" Ivone Juka (3.6 milijuna).

Komentari 2

LA
lakočemo
03:02 31.10.2017.

nekako gledajući cifre zar nije ivona ta koja je dobila najviše,,,samo pitam

VL
GO
goran2hr
13:46 08.11.2017.

3.350.000,00 za film o nečistoj svijesti branitelja. Naravno "zna se" da branitelji imaju nečistu savjest. Pozovite i Dance, da osnaže taj projekt. Taj HAVC treba hitno ukinuti, zajedno sa financiranjem antihrvatske kulture. Za te novce sagradite vrtić ili posadite koje drvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.