Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT U ARENI

Guns N' Roses - drugi pokušaj u Zagrebu - 24. rujna

guns n roses
REUTERS
01.06.2010.
u 20:43

Tako bismo konačno i u Hrvatskoj trebali dočekati Guns N' Roses. Dakako, daleko od originalne postave, ali Axl Rose i dalje drži projekt na okupu.

Guns N' Roses nastupit će u zagrebačkoj Areni 24. rujna ove godine. Gunsi su već imali zakazani datum za Zagreb i to 20. lipnja, no taj je termin otkazan prije nekoliko mjeseci. Sada je pak potvrđen novi datum, a već od petka 4. lipnja ulaznice kreću u prodaju.  Cijene ulaznica su po 299, 329 i 499 kuna.

Tako bismo konačno i u Hrvatskoj trebali dočekati Guns N' Roses. Odnosno ono što je ostalo od nekoć slavnog benda. Jer, dakako ovaj današnji bend daleko je od originalne postave, ali Axl Rose i dalje drži projekt na životu. Iako promoviraju 'legendarni' album "Chinese Democracy",  koji je konačno izdan 2008. godine nakon što je pripreman gotovo 15 godina, Axl i društvo redovito na setlistama imaju i najpoznatije hitove benda .

Gunsi su vladali glazbenim svijetom krajem 80-tih i 90-tih, prodali su više od 100 milijuna albuma, no velike svađe dovele su bend do realnog raspada sredinom 90-tih.  Iako se bend nikad nije službeno rasformirao. Od 2001. godine bend ponovno počinje svirati na koncertima

Početkom prošle godine Axl Rose je i javno poručio da nema nikakve šanse za okupljanjem originalne postave benda, te da pogotovo ne dolazi u obzir njegovo pomirenje sa Slashom, koji je otišao iz benda još 1996. godine i od tada ne komuniciraju.

Komentara 2

RE
returnofTito
23:29 01.06.2010.

Mali ispravak. Guns N\' Roses ne postoje vec 100 godina. Ovo je prevara. PLJUC!

SA
sanduk
13:34 09.06.2010.

hahaha postoje samo ti neznas za njih.!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije