Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit predstava

Grupa se vraća u KNAP

Grupa, r. Mario Kovač, KNAP,
arhiva KNAP
29.04.2013.
u 14:09

Mick,Gula i Rizbo pokušavaju skrpati svoj stari bend, sabrati svoje potrošene živote i krenuti ispočetka, a vjetar u leđa trebala bi im biti mlada pjevačica Maja.Glume: Iva Visković, Sreten Mokrović, Ranko Zidarić, Ivica Zadro

Komedija Borivoja Radakovića Grupa, u režiji Marija Kovača, ponovno je na sceni popularnog kazališta na Peščenici - KNAP-a. Pogledajte je u nedjelju, 5. svibnja u 20 sati.  Grupa je crna komedija kazališta KNAP, koja nakon  Amatera,  ponovo progovara o malim besperspektivnim ljudima iz naše svakodnevice. Ovaj put tu su Mick,Gula i Rizbo koji pokušavaju skrpati svoj stari bend, sabrati svoje potrošene živote i krenuti ispočetka. Vjetar u leđa trebala bi im biti mlada pjevačica Maja. Možda će uz nju ostvariti svoje neostvarene ambicije, a možda će se pokazati da je sva njihova perspektiva naivna iluzija, baš kao i njihova \"slavna\" prošlost.

 Glume: Iva Visković, Sreten Mokrović, Ranko Zidarić, Ivica Zadro, a publika ima  priliku uživati u rock glazbi izvođenoj uživo od strane zvjezda hrvatskog glumišta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije