Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Split

Gradski čelnici još nisu odlučili hoće li Mucalo biti v.d. intendanta

'10.06.2010., Split- Dusko Mucalo, novi intendant Hrvatskog narodnog kazalista, pred kazalistem.  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
22.06.2010.
u 16:00

Najprije se mora sastati Odbor za izbor i imenovanja, koji Gradskom vijeću podnosi konkretan prijedlog

Hoće li Duško Mucalo biti imenovan v.d. intendantom HNK Split, hoće li biti raspisan novi natječaj i hoće li Grad pokrenuti upravni spor zbog odbijenice ministra Biškupića, još je neizvjesno. Najprije se mora sastati Odbor za izbor i imenovanja koji Gradskom vijeću podnosi konkretan prijedlog, a treba najmanje sedam dana za sazivanje Gradskog vijeća.

Čelnici Splita prekjučer su bili zauzeti protokolom (u gradu je zasjedala Vlada i priređeno je primanje za antifašističke borce), pa za postavljanje v.d. intendanta nisu imali vremena. A još nisu ni dobili informaciju da je zaprimljena službena obavijest Ministarstva kulture o odbijanju Mucala za intendanta. Jučer je bio praznik, nisu radili. Možda tek danas nešto odluče.

– Moram pričekati odluku Gradskog vijeća – jedino je što nam je jučer kazao Duško Mucalo. (mpk)

Komentara 5

KA
Karla
17:24 22.06.2010.

Ne znam da li je Mucalo prikladan ili ne, ali pitam se koliko je i Biškupić \"prikladan\" obzirom da odobrene \"performanse\" u našem kulturnom muzeju MSU među koje spada i javno masturbiranje golih muškaraca na klupama u muzeju! Masturbiranje koje je zakonom zabranjeno na javnom mjestu, dozvoljeno je, eto, zahvaljujući našem ministru kulture u javnoj ustanovi MSU!!! Pa zar je to uimjetnost? Po kojim kriterijima? Zaista, sumrak kulture ....

PI
pin
00:15 23.06.2010.

Nemojte ljudi Biškupića napadati zbog gluposti. Ovaj blesavi Mucalo ne može voditi HNK Split. On ne može voditi HNK Split i on ne može voditi HNK Split. On je budala, klaun, poslušnik, debil, kretenoid. On je Kerumov posilni. On ne zna ništa. On je propali ekonomist i trećerazredni estradnjak. On je ništa i nitko. Nemojte ga podržavati. To nema nikakve veze s politikom. Ne može. Ne zna. Nesmije. A Kerum je isto tako kreten prve kalse koji će Slit odvesti u propast, a njegove retardirane izjave rezultirat će agresijom, nasiljem i tragedijama.

TM
tesla moj ponos
17:18 23.06.2010.

Biškupić je dugi niz godina gluh, nijem i ćorav. Nije vidio niti jedan problem u splitskom kazalištu a sada sebi uzima za pravo kao veliki ministar da kaže kako mu je trebalo hrabrosti da pročita Mucalov program. Nije on u svom životu pročitao nijedan program pa čak niti program za predstavu ! Neka ode pogledati u Muzej suvremen umjetnosti kako Slovenac mastrubira na naše kulturne Hrvatice. Nisu mogli među Hrvatima naći poštenog kuronju da masturbira nego su našli Slovenca ! KAKO ĆE ONDA NAĆI POŠTENOG I KULTURNOG INTENDANTA ??? Zašto onda jedan Hvaranin s Hvara na kojem odavno postoji kazalište ne može biti najobičniji intendant ! ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije