Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJIGA

Gostovanja Dražena Stjepandića i “Skrivača hrvatskog urana”

stjepandić
Sanjin Strukić
16.10.2009.
u 13:18

Književnik i novinar Dražen Stjepandić završio je prvi dio zagrebačkih gostovanja s trilerom “Skrivači hrvatskog urana” čiji je glavni lik detektiv Lujo.

Književnik i novinar Dražen Stjepandić završio je prvi dio zagrebačkih gostovanja s trilerom “Skrivači hrvatskog urana” čiji je glavni lik detektiv Lujo. U šest dana imao je šest nastupa po zagrebačkim knjižnicama te kao gost Jutra poezije i Doma za starije i nemoćne osobe u novozagrebačkim Čehima.

Stjepandić koji knjigu prodaje po popularnoj cijeni od trideset kuna bio je i voditelj tribine o književnosti na blogu čiji su gosti bili Borivoj Radaković i Domagoj Margetić, a vodio je i tribinu o današnjici domaćeg krimića u knjižnici Bogdana Ogrizovića na kojoj su gostovali Ludwig Bauer, Lada Žigo i Nenad Stipanić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije