Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Zagreb

Gošća iz Züricha u Labuđem jezeru

'jezero_nnn_kul_110213'
''
11.02.2013.
u 12:03

U koreografiji Dereka Deanea, a u utorak 12. veljače uz Balet HNK glavnu ulogu pleše Viktorina Kapitonova (Odetta/Odilija), gošća iz baleta u Zürichu. Dmitrij Timofejev je princ Siegfried, a Andrej Izmestjev Rotbart

Priča o borbi dobra i zla, bajka o ljepotici koju je zli čarobnjak pretvorio u labudicu – sve \"upakirano\" u veličanstvenu glazbu Petara Iljiča Čajkovskog. To je Labuđe jezero, simbol bijelog baleta, predstava koja od svog postanka ne silazi s pozornica diljem svijeta. Na sceni HNK Zagreb gledamo ga u koreografiji Dereka Deanea, a u utorak 12. veljače Baletu HNK pridružit će se Viktorina Kapitonova (Odetta/Odilija), gošća iz baleta u Zürichu. Dmitrij Timofejev je princ Siegfried, a Andrej Izmestjev Rotbart.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije