Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovnik

Goran Škofić izlaže Frontu u Art radionici Lazareti

Goran Škofić
\"
20.04.2012.
u 17:07

Predstavlja se videoinstalacijom koja se nadovezuje na umjetnička istraživanja iz serije radova \'\'Bijelo\'\'. U novom projektu vizualno, koncepcijski i prostorno razvija neke od elemenata koje je postavio u prethodnoj seriji radova

Izložba Gorana Škofića "Front(a)" otvara se u Art radionici Lazareti u Dubrovniku u subotu 21. travnja od 19 sati. Goran Škofić predstavlja se videoinstalacijom koja se nadovezuje na umjetnička istraživanja iz serije radova ''Bijelo''. U novom projektu vizualno, koncepcijski i prostorno razvija neke od elemenata koje je postavio u prethodnoj seriji radova, koji se u širem kontekstu nadovezuju na istraživanja postavljena u nizu ranijih radova.

 To su samoreprezentacija, pozicioniranje i multipliciranje vlastitog lika, ponavljanje, manipulacija, apsurd i igra. Međutim, Fronta donosi nešto drugačije odnose, usmjerena je na prostor izlaganja i na percepciju promatrača. Prostorna organizacija videoprojekcije i njezinih auditivnih elementa – uključivanje zvuka kao formativnog elementa, ključni su nositelji novog djela u kojemu umjetnik radi na intenziviranju doživljaja.

Izložba traje do 1. lipnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije