Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kino Europa

Gomila ekraniziranih viceva za otvorenje 17. Tjedna češkog filma

'Zenenakusnji_nnn_kul_060910'
''
06.10.2010.
u 12:50

"Žene na kušnji" populističko je djelo kojem je jedini cilj nasmijati publiku, ali ne na karakteristično topli češki način.

U kinu Europa, koje su gotovo do posljednjeg mjesta napunili predstavnici češke manjine, političari, filmofili i studenti bohemistike, otvoren je 17. Tjedan češkog filma.

Možda je baš šarena publika bila misao vodilja u odabiru prvog naslova revije, jer film "Žene na kušnji" populističko je djelo kojem je jedini cilj nasmijati publiku. To mu je i uspjelo, ali ne na onaj topao, suptilan češki način, nego više kao gomila ekraniziranih viceva o seksu te rodnim i generacijskim stereotipima.

Malo više očekujemo od političke drame "Kawasakijeva ruža", inače nacionalnog predstavnika za nagradu Europske filmske akademije, koja je na programu večeras.

Komentara 1

PG
praseca gripa
11:03 07.10.2010.

Napokon jedna lijepa vijest! Evo dokaza kako manjine mogu biti ukras i bogatstvo jedne drzave!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije