Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
performans na prosvjedu
Povratak na članak

Na Trgu glumio božićno drvce s kantom za smeće na glavi

Goran Pavić je za vrijeme prosvjeda učitelja na Trgu, na glavu stavio kantu za smeće na kojoj je pisalo: "Božićno drvce", na oduševljenje prolaznika koji su se s njim fotografirali i na njega vješali ukrase.

Komentari 5

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
17:34 25.11.2019.

Da to nije Ante Tomić?

VL
IL
ilustrator
17:08 25.11.2019.

meni više izgleda kao crvena zvijezda...

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
19:22 25.11.2019.

Čovijek jednostavno ima puno slobodnog vremena, vjerojatno je fakultetski obrazovan i nije sposoban za fizički rad u privatnom sektoru.

VL
KT
KTM
18:31 25.11.2019.

Sjajan performans.Trebao je stajati u velikoj tegli za cvijeće da bude uvjerljiviji.Naravno i ekološki osviješten.Ovako izgleda kao božićno drvce piljeno motornom pilom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.