Naslovnica Kultura Kazalište

Glumački festival u Krapini otvaraju Histrioni sa Feydeauom

Četvrto izdanje glumačkog festivala u Krapini počinje u petak gostovanjem Histriona koji će izvesti Feydeauov "Lovački rog". Na festival dolazi i Bosansko narodno pozorište iz Zenice.
25. travnja 2011. u 13:09 0 komentara 1 prikaza
adam končić i glumački festival krapina
Foto: arhiv vl

Četvrto izdanje Glumačkog festivala Krapina počinje u petak kada će Histrioni u festivalskoj dvorani POU Krapina izvesti Feydeauov "Lovački rog". Na festivalu gostuje i predtava "39 stepenica" Buchana, Hitchcocka i Barlowa u izvedbi Ludens teatra iz Koprivnice, Kazališta Virovitica i Hrvatskog kazališta u Pečuhu, Radakovićevi "Amateri" Kazališta na Pešćenici, "Prekidi" Michaela Ivana Christofera u izvedbi Planet Arta, Hadžićevi "Prevaranti" u izvedbi Kerempuha te Bosansko narodno pozorište iz Zenice sa predstavom "Opća bolnica" Hrista Bojčeva. Festival traje do 8. svibnja, a organizirana su i popratna događaja kao što su koncert Cinkuša, ali i izvedba glazbeno-poetskog cabareta "Noćaš ću..." koji izvode Adam Končić i Duško Zubalj i to već punih deset godina.

Elipso

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.