Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal

Glumac izgubio scenarij novih "Ratova zvijezda" pa je završio na eBayu

Foto: Disney
27.11.2019.
u 14:13

Glumac novog nastavka "Ratova zvijezda" svoj je scenarij ostavio ispod kreveta u hotelskoj sobi, nakon čega je, naravno, završio na eBayu.

Čuvati tajne u tehnološkom dobu, nemoguća je misija. Na internet su curile čitave epizode TV serija, scenariji, zapleti i pikantni detalji,(čak je i HBO zbog toga snimio više različitih finala "Igre prijestolja") ali vjerojatno se nikada nije dogodilo da glumac svoj scenarij ostavi ispod kreveta hotelske sobe. Upravo je to napravio, još uvijek anonimni, član glumačke ekipe "Ratova zvijezda", a djelatnici hotela koji su ga pronašli nisu časom časili već su ga odmah stavili na eBay. 

Priznao je to i sam redatelj filma, J.J. Abrams i to u emisiji "Dobro jutro Amerika", rekavši kako se scenarij za najnoviji nastavak "Uspon Skywalkera" zaista neko vrijeme nalazio na prodaju na najvećoj internetskoj tržnici.

- Jedan od naših glumaca, želim reći tko, ali neću, ostavio je scenarij ispod kreveta, a pronašla ga je spremačica - rekao je Abrams. Scenarij je zatim došao u ruke druge osobe koja ga je i oglasila na eBayu. Ipak, tvrtka Disney, vlasnik franšize, munjevito je reagirala i otkupila scenarij natrag prije nego što je došlo do katastrofe. . 

Tvorci novih "Ratova zvijezda" vrlo su tajnoviti po pitanju detalja iz filma i sve informacije cure na kapaljku. A budući da je ovo posljednji nastavak te planetarno popularne franšize, vjerojatno ni brojni fanovi ne bi željeli da im se prije vremena oda kraj filma. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije