Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Glumac iz Sopranosa oslobođen optužbe za ubojstvo

25.12.2008.
u 12:58

NEW YORK - Lillo Brancato, koji je glumio gangstera u televizijskoj seriji "Obitelj Soprano", ovog je tjedna oslobođen optužbe za ubojstvo policajca, ali je protiv njega podignuta optužnica za pokušaj provale.

Brancato i njegov prijatelj Steven Armento provalili su u jedan stan u New Yorku u potrazi za drogom nakon noći provedene u pijančevanju u striptiz klubu. U žestokoj pucnjavi koja je uslijedila nakon što ih je policajac Daniel Enchautegei, koji je živio vrata pored, iznenadio na izlasku iz stana ranjena su sva trojica. Policajac, mada ranjen u grudi, uspio je obojicu osumnjičenih pogoditi nekoliko puta. Kasnije je umro od zadobivenih ozljeda.

Brancato, koji je rođen u Kolumbiji, nastupio je u seriji Soprano 1999.-2000.

Njegov lik Matthew Bevilacqua, mladić koji želi postati mafijaš, pojavio se u šest epizoda prije nego ga je ubio šef mafije Tony Soprano.

Glumačku karijeru započeo je sa 16 godina u filmu Roberta de Nira "Priča iz Bronxa", a glumio je i u drugim filmovima uključujući "Grimiznu plimu" i "Državnog neprijatelja", te u televizijskoj seriji "Newyorški plavci".

(Hina)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije