Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarno

Gledajući "Neke druge priče" pomažete Tetama Pričalicama

Neke druge priče
arhiva VL
14.02.2011.
u 10:50

Pogledajte film, a novac od vaših ulaznica ide u korist u Strukovne udruge za promicanje dobrobiti djece „Portić“ iz Rijeke. On će pomoći da Tete Pričalice bolesnoj djeci pričaju priče u kojima junaci pobjeđuju sve nevolje

Autorska ekipa filma "Neke druge priče" odlučila je ispričati neku drugu priču i pokrenuti humanitarnu kampanju pod nazivom "Ispričaj neku drugu priču". Sav je prihod  namijenjen  Strukovnoj udruzi za promicanje dobrobiti djece „Portić“ iz Rijeke i njihovim korisnicima, djeci oboljeloj od malignih bolesti koja se liječe u  Dječjoj bolnici Kantrida.

Cilj je ove akcije prikupiti novac koji bi olakšao rad udru­ge, a u tu svrhu udruzi će biti uplaćen sav prihod prikupljen prodajom ulaznica. Akcija traje od 10. veljače do 3. ožujka, a u njoj možete sudjelovati kupnjom ulaznica za film koji je na programu u multipleksu CineStar Zagreb (Branimir centar) tijekom cijelog tog razdoblja, a od 17. veljače i u  multipleksu Cinestar Rijeka u Tower centru. Vaša donacija pomoći će Tetama  Pričalicama, a one su volonterke  koje svakodnevno posjećuju djecu u bolnicama i uveseljavaju ih pričanjem priča. Naravno, glavni su junaci njihovih priča oni koji  uspijevaju prebroditi sve prepreke i probleme.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije