Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lisinski

Glasovirski genij Evgeny Kissin u studenome dolazi u Hrvatsku

'EVGENY KISSIN; Russian classical pianist and former child prodigy; born 10 October 1971; studio portrait 2007; Credit: Sasha Gusov / Arenapal www.arenapal.com'
'GUSOV Sasha'
01.09.2010.
u 16:10

Ulaznice su već dostupne u sklopu nove, izvanredne ponude pretplate Lisinski subotom.

Nekadašnje čudo od djeteta i jedan od najpoznatijih glasovirskih virtuoza današnjice, ruski umjetnik Evgeny Kissin prvi će put posjetiti Hrvatsku.

Iz dvorane Lisinski najavljuju njegov nastup za 9. studenoga, a ulaznice su već dostupne u sklopu nove, izvanredne ponude pretplate Lisinski subotom (regularna je rasprodana).

Kisin je, inače, dobitnik brojnih međunarodnih nagrada, uključujući dva Grammyja, te počasni član britanske Royal Academy of Music. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije