Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natjecanje Franz Liszt

Glasajte za pijanista Ivana Vihora kako bi nastupio na koncertu u Utrechtu

Ivan Vihor Krsnik Čohar
Davor Visnjic/PIXSELL
VL
Autor
Denis Derk
13.12.2020.
u 10:14

Glasanjem za Ivana Vihora koji je ušao u polufinale natjecanja Franz Liszt u Utrechtu možete mu osigurati nastup na koncertu 30. listopada slijedeće godine i novčanu nagradu

Glasanjem za mladog hrvatskog pijanista Ivana Vihora koji je ušao u polufinale Međunarodnog pijanističkog natjecanja Franz Liszt, možete mu omogućiti nastup na koncertu u TivoliVredenburgu u Utrechtu, u subotu, 30. listopada 2021., ali i novčanu nagradu od tisuću eura.

Ivan Vihor je prema mišljenju struke jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih pijanista i jedan od četrnaest polufinalista uglednog natjecanja koje je i jedno od najzahtjevnijih pijanističkih natjecanja. U polufinale se plasirao u konkurenciji od više stotina kandidata.

Zbog pandemije koronavirusa Natjecanje je najprije odgođeno, a potom i otkazano. 

Na stranici Natjecanja mogu se poslušati snimke izabranih polufinalista, te onda i glasati za Vihora: "https://liszt.nl/favourite" i "https://www.youtube.com/watch?v=8ToGEzDT1V4&feature=youtu.be". 

Glasači obavezno moraju potvrditi svoj glas kada im na e-adresu stigne obavijest o glasanju, jer se bez toga glas ne računa! Glasati je moguće do 21. prosinca. 

Komentara 1

RZ
rebel.zg
13:08 13.12.2020.

Ako vec stavljate link u clanak mozda da bude i klikabilan da ga ne moram kopirat. A uz to i brisat ovaj dio koji ste nakeljili na kraj prilcno frustrirajuce i nepotrebno. Kopiram IBAN da uplatio nekom donaciju i nee mogu pejstat u aplikaciju zbog ovog sra*** kojeg ste dodali na kraj, pa onda ili moram prekucavat ili moram u notes zaljepit da bi zapravo mogo uzet dio teksta koji mi treba A sve samo za klik vise - jadno. https://liszt.nl/favourite Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/kultura/glasajte-za-pijanista-ivana-vihora-kako-bi-nastupio-na-koncertu-u-utrechtu-1453406 - m.vecernji.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije