Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

"Generala" je u kinima pogledalo preko 50 000 gledatelja

22.08.2019.
u 15:19

Film Antuna Vrdoljaka nastavlja oduševljavati publiku.

Film 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka, je u nešto više od dva tjedna kino distribucije u kinima pogledalo preko 50 000 gledatelja!

Interes publike ne jenjava, 'Generala' domaća ga publika rado gleda i puni kino dvorane, što je vidljivo po rezultatima gledanosti ali i brojnim reakcijama na društvenim mrežama i forumima.

Napeta radnja, emotivne scene, kvalitetna produkcija plus snažna glumačka postava dobitna su kombinacija za pune kino dvorane.

U naslovnoj ulozi je naša holivudska zvijezda Goran Višnjić, a uz u filmu igraju i Mustafa Nadarević u ulozi generala Janka Bobetka, Tarik Filipović kao general Davor Domazet Lošo, Boris Svrtan kao general Ante Roso, a tu su i Armand Assante, Borko Perić, Marijana Mikulić, Sreten Mokrović, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Goran Navojec te mnogi drugi. 'General' je film u kojem su svoje posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak.

Ključne riječi

Komentara 8

MA
marina58
16:12 22.08.2019.

Koliki će tek uspjeh postići kad počne škola. Nas su nekad vodili na “Neretvu“ i “Sutjesku”, a današnje klince na Generala. Povijest se ponavlja, samo što su nekad glumile puno veće face.

MS
mala_sova
16:01 22.08.2019.

Ja gledam samo HAVC-ove filmove o zločestim Hrvatima, uvijek imam cijelo kino za sebe.

BL
blackpetar
19:43 22.08.2019.

odavno nesto losije nisam pogledao,toliko amaterski da bi ove youtuberice bolje snimile i montirale,dijalozi na stranim jezicima koje su glumci trebali nauciti toliko katastrofalno izvedeni da mi nije jasno kako su jedan Gregurevic,Višnjić i Nadarević u tome pristali sudjelovat,sve uu svemu 2-10 ocjena samo za ideju a izvedba jedna ogromna nula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije