Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj

Four River Film Festival traži filmove za natjecateljski program

Four river film festival
Four river film festival
09.03.2011.
u 10:42

Selekcijsku komisiju čine Diana Nenadić (filmska kritičarka), Boško Picula (filmski kritičar) i Jura Troje (voditelj filmske družine)

Hrvatski filmski savez i Kinoklub Karlovac raspisali su natječaj za program 16. Filmske revije mladeži i 4. Four River Film Festivala, koji se paralelno održavaju u Karlovcu. Organizatori očekuju oko 150 domaćih i stranih srednjoškolskih filmaša.

Prijave za nadolazeće manifestacije su u tijeku, a selekcijsku komisiju čine Diana Nenadić (filmska kritičarka), Boško Picula (filmski kritičar) i Jura Troje (voditelj filmske družine). Prijave su otvorene do 1. lipnja, a svi potrebni formulari mogu se pronaći na službenim stranicama Hrvatskog filmskog saveza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije