Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u jeku prosvjeda
Povratak na članak

Film "Prohujalo s vihorom" zbog rasizma uklonjen sa streaming servisa

Film "Prohujalo s vihorom" uklonjen je sa streaming platforme HBO Max zbog perpetuiranja rasističkih stereotipa koji su tada vladali američkim društvom.

Komentari 5

Avatar manjejeviše
manjejeviše
11:35 10.06.2020.

hahahaha dokle ide ovo ludilo !!!!

VL
Avatar Primarius
Primarius
13:05 10.06.2020.

...šta je sljedeće moždaCrna metalurgija ili Bijela tehnika su pre rasistički nazvi...ludilu kraja nema.

VL
IL
ilustrator
13:05 10.06.2020.

i drug hićo je određivao što je u kulturi kulturno, vrijedno u umjetnosti, koje knjige su za lomače

VL
DU
Deleted user
11:17 10.06.2020.

moj prijedlog je da se umjesto prosvjeda u Zagrebu zahtjeva preimenovanje Ninske ulice u Sesvetama u prvobitno ime Ulica Patricea Lumumba u zank dobre volje , recite ne rasizmu i ostalim netrpeljivostima, hvala

VL
PE
penelope02
11:56 10.06.2020.

Ovi bolesnici sire mrznju prema Americi kaofol da je imala robove, a citav svijet bio porobljen u to vrijeme feudalstvine u svijetu, i upravo ih Amerika prva i oslobodila iz ropstva, zajedno sa Francuskom revolucijom, i kasnije u dva svjetskaka rata do konacne slobode. Ova bolesna podvaljivacina treba hitno prestati, i Amerika i civilizacija se trebaju obracunati sa ovim gangsterima, huskacima na slobodni i zapadni suvereni svijet. A to se zna tko su, ovi bolesnici gore iz Brisela i Berlina sto mastaju o povratku u ta mracna i bolesna vremena osvajcine i porobljivacine tudjih suverenih drzava i naroda. Amerika da rijesi problem sebi u kuci, mora pod hitno srusiti zlocinacku tvorevinu od EU-ropske unije, i sve dok njih ne razvale, imati ce ogromne probleme u svojoj kuci, posto to sve od njih dolazi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.