Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Režirao Pjer Žalica

Film o Plavom orkestru premijerno se prikazuje u kinu Tuškanac

Plavi orkestar
arhiva
11.10.2011.
u 16:04

Film govori i o optimizmu, snazi i neuništivosti talenta, prijateljstvu i glazbi

Film "Orkestar" redatelja Pjera Žalice jedna je od atrakcija 9. Zagreb Film Festivala, a premijeru će doživjeti u srijedu 19. listopada u kinu Tuškanac. Film je  na 17. Sarajevo Film Festivalu zabilježio rekordnu posjećenost od 10 tisuća gledatelja, a  velika zainteresiranost vlada i u glavnom gradu Hrvatske  zbog čega organizatori Zagreb Film Festivala razmišljaju o dodatnoj projekciji.

Riječ je o ostvarenju koje kao svojevrstan dokument o dvadesetpetogodišnjoj karijeri Saše Lošića i sarajevske grupe “Plavi orkestar“ svjedoči o jednom vremenu i  generaciji koja je proživjela promjenu sustava vrijednosti, ali je unatoč tome ostala odana samoj sebi. Film govori i o optimizmu, snazi i neuništivosti talenta, prijateljstvu i glazbi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije