Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Times Square

Film "Fleke" na međunarodnom festivalu u New Yorku

Fleke
arhiva
08.08.2012.
u 12:56

Film je uvršten u konkurenciju međunarodnog flmskog festivala i prikazat će se u natjecateljskom programu

Domaći igrani film “Fleke” redatelja Alda Tardozzija ušao je u konkurenciju ovogodišnjeg New York City International Film Festivala koji se održava na Times Squareu. Festival počinje u četvrtak i traje do nedjelje. “Fleke” se prikazuju u natjecateljskom programu dugometražnih filmova. Film je nastao u produkciji Kinoteke, a u glavnim su ulogama mlade glumice Iskra Jirsak i Nika Mišković. U ostalim ulogama nastupaju Goran Grgić, Sanja Vejnović, Živko Anočić, Nikša Butijer, Amar Bukvić, Marija Škaričić, Alen Liverić, Ozren Grabarić, Franjo Kuhar, Robert Ugrina, Alan Katić, Vedran Mlikota, Višnja Babić i drugi.

Festival se održava pod pokroviteljstvom instituta NYCIFF, neprofitne organizacije namijenjene mladim filmašima u svrhu prevladavanja financijskih poteškoća i brzog pronalaženja sredstava za projekte. U sklopu festivala održava se i filmski sajam na kojem distributeri i prodajni agenti procjenjuju kvalitetu prikazanih filmova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije