Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival u Beogradu

Film 'Fleke' Alda Tardozzija na beogradskom FEST-u

film, Fleke, gostovanje na FEST-u
arhiva VL
19.01.2012.
u 16:07

U glavnim ulogama su mlade glumice Iskra Jirsak i Nika Mišković. U ostalim ulogama nastupaju eminentni hrvatski glumci kao što su Goran Grgić, Sanja Vejnović, Živko Anočić, Nikša Butijer, Amar Bukvić, Marija Škaričić...

Dugometražni igrani film Fleke, redatelja Alda Tardozzija, nakon Sarajeva, Motovuna i Varšave, bit će prikazan i na FEST-u u Beogradu. Film je, kao jedini hrvatski predstavnik, primljen u konkurenciju programa „Evropa van Evrope“ zajedno s još šest filmova iz Izraela, Gruzije, Crne Gore, Turske/Njemačke/Francuske, Rusije i Albanije.

Film je nastao u produkciji Kinoteke, a u glavnim ulogama su mlade glumice Iskra Jirsak i Nika Mišković. U ostalim ulogama nastupaju eminentni hrvatski glumci među kojima Goran Grgić, Sanja Vejnović, Živko Anočić, Nikša Butijer, Amar Bukvić, Marija Škaričić, Alen Liverić, Ozren Grabarić, Franjo Kuhar, Robert Ugrina, Alan Katić, Vedran Mlikota, Višnja Babić i drugi.

“U kinima očekujemo prvenstveno mladu publiku kojoj je ovaj film i namijenjen, a publika će uskoro imati prilike vidjeti i spot za naslovnu pjesmu iz filma pod nazivom ‘Prije sna’ skladatelja Luke Zime, a u interpretaciji Ivane Babić” kaže redatelj Tardozzi. Najavio je i suradnju s bendom Cold Snap čiji je frontman, mladi glumac Jan Kerekeš (koji ujedno ima ulogu u filmu). Taj metal-band snimit će spot za jednu od svojih pjesama, u kojem će koristiti kadrove iz filma.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije