Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miljenko Smoje
Povratak na članak

Feral bi izašao, a Smoje bi već drugo jutro predavao novi tekst

"Bolje rak nego rat", govorio je Smoje, no iako su ga smještali na ljevicu, jasno je da kroz filozofiju Meštra iz Velog mista progovara upravo on rečenicom “neće politiku u svoju butigu”

Komentari 5

HE
heraklit88
18:47 16.09.2012.

Smoje je trećerazredni mediokritet, notorni orjunaš i bezveznjak najgore vrste , zapravo, paradigma nedoučene šačice mediokriteta koji imaju vladaju medijskim prostorom, onda uz podršku komunističkih ubojica i bivših lučkih radnika i orjunaša i čak ljotićevaca, a danas uz podršku odod bivših jugokomunista, šuvarovaca protiv čije kulturne hegemonije ništa nije poduzeo bivši neotitoist Franjo Tuđman. Smoje je u vrijeme jogurt revolucije davao otvorenu podršku Slobodanu Miloševiću!!! Najveća tragedija da je tzv. hrvatska kultura spala na najniže grane u svojoj povijesti, da najveći ološ predstavlja, ljudi koji su beskrajno neobrazovani, bezveznjaci iz sednjih strukovnih škola, kukavna djeca jugooficira. Kao i tzv. srpski humor, Smojin je humor beskrajno plitak, na kraju krajeva taj potpuno beznačajni čovječuljak je bio čovječuljak jedne knjige.

VL
SE
sestrićna
13:56 17.09.2012.

bezveznjak koji je bio lokalni lero i kojega je politika koristila kao istrumen svojih ideja i namjera..

VL
MA
mare0801
06:17 17.09.2012.

ne mislim da je Smoje velemajstor riječi niti pisac kome se treba klanjati,iako "malo misto" obožavam,kao i njegove članke iz "slobodne",mislim da ga se jednako neopravdano omalovažava kao i uzdiže,kao da je to sad nešto bitno, odredit se prema Smoji.Onn je tipični izdanak Splita,karakter koji zna iritirati,samodopadan,nezainteresiran za politiku,ovo što mu zamjeraju samo su njegova nesnalaženja u situacijama koje ne razumije.On je prije svega hedonist,bez talenta za stvarni život i probleme,što dokazuje i odnos prema djetetu,poznati grebator,koji nikada navodno nije plaćao račune po lokalima,duhoviti provokator,ali sve u svemu,lokalan lik,koji nikome van Splita ne znači puno.A i zašto bi?

VL
JB
Juda ben Tudum
02:08 14.06.2015.

a tko je taj smoje

VL
OB
-obrisani-
21:58 16.09.2012.

Zar je moguće da satima nitko ne odgovara na ova najprljavija podmetanja, s koca i konopca skupljene rečenice pune pogrda i omalovažanja genijalca Smoje, čovjeka koji je ostavio kilometre nenadmašivih zapisa o malomu čovjeku? Osuđivati ga zbog pogrješnih procjena jednene razbijačke prekodrinske politike, a istodobno zaboravljati kakva su remek-djela izlazila iz pera toga velemajsotra pisane riječi, pokazatelj je da smo mi Hrvati prvi kada treba nekoga uvaljati u blato. I to samo zato jer ne dijelimo njegov pogled na svijet i što u tuđim očima uvijek primjećujemo mrvice. Eto, to su barem mrvice zdravoga razuma koje ne postoje u huškačkomu Heraklitovu tekstu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.