Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maša Grdešić i Lea Horvat
Povratak na članak

Feminizam je solidarnost i građanska hrabrost, feminizam je za sve

Izdavačka kuća Fraktura izdala je devet novih knjiga domaćih autorica. Čak šest od devet objavljenih knjiga napisale su autorice portala Muf, koji je nakon gotovo četiri godine djelovanja ugašen 2018. godine.

Komentari 2

DU
Deleted user
12:57 09.03.2020.

I meni brišu komentare. Vjerojatno zato jer sam rekao istinu. Feminizam je bio dobar kod borbe žena za ravnopravnost, ali se s vremenom pretvorio u žarište bijele kuge. Feministice su marširale po Zagrebu u Noćnom maršu. Što to govori? Govorii da nemaju obitelj i djecu, pa mogu po noći lunjati po gradu. Kada bi imale djecu, tada bi valjda sa svojim mužem tu djecu trebalo nahraniti, okupati i pripremiti za novi školski tjedan. Ili za vrtić. No djece nemaju pa mogu talambasati o gradu. Što i inače rade. Pitanje nasilja nad ženama nema veze sa feminizmom nego sa kazneno pravnim sustavom koji mora strogo sankcionirati svaki oblik nasilja, pa tako i nasilja nad ženama. Za to nam ne trebaju feministice koje su plaćene javnim novcem i koje u stvari promoviraju genderizam i općenito dekadentne oblike ponašanja, bježanje od odgovornosti roditeljstva itd, itd.

VL
IG
igorl
12:03 09.03.2020.

Zelim ostaviti kriticki komentar, bez vrijedjanja i icega, ali mi sustav ne da. Vjerojatno da sprijeci bilo kakve neslaganje sa temom. To je moderan svijet feminizma, vjerujem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.