Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
amazon u potrazi

Fale vam zubi, ćelavi ste ili dlakavi? Prijavite se za ulogu u Gospodaru prstenova

Foto: IMDb
17.12.2019.
u 17:29

Casting agencije s Novog Zelanda na Facebooku su objavile poziv za casting likova za novu Amazonovu seriju "Gospodar prstenova".

Dvije casting agencije iz novozenlandskog Aucklanda na Facebooku su se oglasile u potrazi za statistima koji će u nadolazećoj Amazonovoj seriji, glumiti orkove, monstruozna bića iz svijeta "Gospodara prstenova"

Agencija BGT Actors Models & Talent u oglasu je navela da traže ljude visoke ispod 128 cm i poviše 198 cm, androgine žene i muškarca, "dlakave, dlakave" ljude svih dobi i rasa, cirkuske performere koji znaju žonglirati, nabijene bajkere koji izgledaju opasno, a poželjno je i da ste bez zubi, ćelavi ili jako naborani.  

 

Jedan Novozelanđanin koji se javio na oglas u intervjuu za Wall Street je ispričao kako je uvjeren da će ga izabrati jer je idealan za tu ulogu. 

- Nizak sam, crvenokos, a ne samo da mi fali zubi, nemam nijedan - rekao je Justin Smith, vozač kamiona koji je zube izgubio u nesreći tijekom surfanja. 

Detalje o seriji Amazon skriva kao zmija noge, ali zna se da su samo za prava platili 250 milijuna dolara te će se kao i trilogija Petera Jacksona prije gotovo 20 godina snimati na Novom Zelandu. Prva epizoda mogla bi biti emitirana 2021. godine. 

Komentara 1

Avatar hvala_što_pušite
hvala_što_pušite
19:52 17.12.2019.

ajmo redakcijo VL-a!, prilika života na koju ste čekali!..pa tko bi rekao da će i vama takvima sudbina ipak ovako širom 'otvoriti vrata'..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije