Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori upozoravaju
Povratak na članak

Europska unija juri prema svojoj propasti poput Rimskog Carstva

U zagrebačkom MSU Nenad Glavan postavio je tekstove pisaca iz Italije, Hrvatske i Finske koji upozoravaju na porast populizma i ekstremizma

Komentari 3

Avatar Oneill
Oneill
17:22 09.02.2018.

Danas se raspada cijeli svijet Političari ne prave uvjete za budućnost jeli nisu sposobni za ova doba.Mi moramo imati škole fakultete da bi nešto bili a političari su Mesari ,vrtlari,odvjetnici i sve ostalo a politiku niko skoro nije učio.Ovakav načinn vođena Država je aut.danas trebamo direktnu politiku bez parlamentarnih većina već sada je kasno a ko sutra počne kaskati će za drugima .

VL
NV
NV
17:00 09.02.2018.

Citirat ću povjest koja je neupitna. Kome god smo se prišljamčili kroz povjest,od AU,srba,njemaca,srba,komunista to se raspalo. Čim smo se priklonili EU iz nje je pobjegla Engleska,Katalonija se trese....

VL
JO
jocorluka
18:21 09.02.2018.

Rimsko carstvo je opstalo nekih 1 500 godina i ustroj i organizacija carstva su isto neusporedivi sa EU ,zapadno rimsko carstvo je palo zbog provala germana i unutrašnjih ratova,a istočno rimsko carstvo palo je padom Konstantinopla 1453 godine osvojile ga osmanlije turci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.