Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Resžier glumac

Emir Kusturica postaje glumac u talijanskoj "Ledenoj šumi"

'Milano - Chiambretti Nights - Emir Kusturica Photo: Milestone Media/Pixsell'
'Milestone Media/Pixsell'
06.01.2013.
u 12:42

Emir Nemanja Kusturica glumiti će jednu od glavnih uloga u talijanskom filmu "Ledena šuma". Film režira talijanski redatelj Claudio Noce.

Poznati filmski redatelj, glazbenik, organizator filmskog festivala Kustendorf (čija je ovogodišnja glavna zvijezda Monica Bellucci) i građevinski neimar Emir Nemanja Kusturica glumit će u talijanskom filmu \"Ledena šuma\" koji režira Claudio Noce. Uz Kusturicu glume Ksenia Rappoport, Adriano Giannini i Domenico Dieleja. (dde)

Ključne riječi

Komentara 4

MI
Mirisna
17:42 06.01.2013.

Lik se zove Nemanja. Emir više ne postoji pa bi bilo vrijeme da nam Večernji prestane servirati obožavatelje Velike Srbije na dnevnoj bazi.

DU
Deleted user
15:21 06.01.2013.

Autor ovog članka nam nije htio otkriti, da će Nemanja u filmu glumiti retardiranog debila, Emira.

OB
-obrisani-
22:00 06.01.2013.

Ljudi jer i ovog bilmeza Bandić pozvao u Zagreb. Jednog je bilmeza već pozvao, Boru Čorbu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije