Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ELVIS BOŠNJAK
Povratak na članak

Hrvatska etička revolucija nije moguća jer ne razumijemo ni ideju države ni ideju nacije

S glumcem i dramskim piscem o ljudima, Crkvi i civilizaciji obuzetoj bezumljem vlastitosti

Komentari 1

AM
AMD------------------------
20:56 28.06.2017.

hvala ti covjece na ovim mislima,boli,ljubavi,razocaranju,nadanju,okretanju glave jer boli o prirodi i vrijednosti iste i da nam je obaveza postivati,cuvati ju za buduce generacije.hvala ti na recenici-trbuhom za kruhom-kruha su se davno najeli a kultura,civilizacija -nezeliti neciniti drugom sto ne zelis da se tebi cini. hvala ti na ljubavi i lokaliziranju boga u njoj izvan nje nema boga, malo,jadno malo hrvatski katolici disu bogom =ljubavlju za bliznjega. hvala ti covjece na ovom krasnom pregrscu svjezega zraka,na bistroj brckoga potoka vodi ljudkosti,odmorise me ove procitane misli,hrana su jer covjek ne zivi jedino od kruha.ovaj clanak-artikel me odmori od gorcine koju politika u hrvatskoj po hrvatskoj prosipa iz godine u godinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.