Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elma Burnić

Elma Burnić i prijatelji izvode sevdalinke u VIP clubu

Elma Burnić
Mario Braninović'
15.01.2013.
u 13:45

23. siječnja u zagrebačkom VIP clubu Elma Burnić i prijatelji nastupiti će u programu nazvanom Sevdah Jazz Magic Night. Na koncertu će izvoditi sevdalinke u jazz maniri, ali i poznate svjetske skladbe izvođene kao sevdalinke.

Hrvatska kantautorica Elma Burnić s prijateljima Paulom Kempfom (klavir), Markom Firstom (violina)  i Mariom Perčinićem (kontrabas) nastupa u VIP clubu na Trgu bana Jelačića 23. siječnja u 21 sat. Večer je nazvana Sevdah Jazz Magic Night pa će Elma Burnić izvesti neke od najljepših bosanskih sevdalinki, kao što će u stilu sevdaha izvesti i neke poznate skladbe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije