Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada Publike

Dva tjedna do kraja prvog kruga glasanja za Nagradu Publike

Teatar.hr Nagrada Publike
pixsell
18.10.2013.
u 14:17

Glasa se za: predstavu godine, izvođača godine, izvođačicu godine, redatelja / koreografa godine, najbolji novi tekst, nezavisno kazalište godine, festival godine, osoba godine, najprecjenjenija produkcija godine, skandal godine

Više od 40 tisuća glasova  odlučilo je lani o prvim laureatima Teatar.hr Nagrada Publike, godišnjih nagrada za postignuća u izvedbenim umjetnostima koje slijedom izbora čitatelja dodjeljuje redakcija portala Teatar.hr. Ovogodišnji prvi krug glasanja, onaj za prednominacije, započeo je 30. rujna i traje do 31. listopada, nakon čega će javnost saznati imena nomiranih za druge Teatar.hr Nagrade Publike.

Za nagradu konkuriraju predstave premijerno izvedene u razdoblju od 1. rujna prethodne do 31. kolovoza tekuće godine. U prvom krugu glasanja gledatelji predlažu nominacije u deset kategorija: predstava godine, izvođač godine, izvođačica godine, redatelj / koreograf godine, najbolji novi tekst, nezavisno kazalište godine,  festival godine,  osoba godine, najprecjenjenija produkcija godine,  skandal godine.

Pridržavajući se pravila Nagrade, svaki posjetitelj portala Teatar.hr može predložiti do 3 kandidata u svakoj od navedenih kategorija. Za sudjelovanje u prednominacijskom razdoblju glasači ne moraju biti registrirani korisnici portala Teatar.hr niti njegovi pretplatnici. Jednostavnije rečeno – glasati mogu – svi. No, samo jednom. Sustav glasanja registrira samo prvi unos prijedloga nominacija s jedne IP adrese, bez obzira na broj unosa koji potom uslijede.

U subotu, 2. studenog, točno u 12 sati, na stranicama Teatra.hr bit će objavljen popis od po pet najbolje plasiranih prijedloga u svakoj od kategorija Nagrade, koji ujedno čine i nominacije za Teatar.hr Nagradu publike. Od tog trenutka, pa sve do 19. studenoga u 12 sati, publika može glasati za ponuđene kandidate u svakoj od kategorija. Svaki glasač može u svakoj kategoriji glasati samo za jednu od pet ponuđenih opcija.

Dodjela nagrada održat će se u Zagrebu 20. studenoga na ceremoniji koja će biti otvorena za javnost, a njezin cjelokupni prihod bit će namijenjen daljnjem opstanku redakcije portala Teatar.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije