Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedan za djecu, drugi za odrasle

Pjevač kultnih Buldoždera Marko Brecelj održat će dva koncerta u MM centru!

marko brecelj
Foto: Kultura promjene
1/4
29.02.2016.
u 14:38

Ulaz na program „Publici budućnosti“ je besplatan za djecu i njihove roditelje/pratitelje. Za odrasle bez djece naplaćuje se 15 kn. Ulaz na program „U penziji“ stoji 30 kn.

Pjevač kultne slovenske grupe “Buldožder“, skladatelj i performer Marko Brecelj održat će dva različita, ali i slična nastupa u subotu 5. ožujka u MM centru. U 18  sati na rasporedu je nastup imenovan „Publici budućnosti“ (oko 60 min.), namijenjen ponajprije djeci, a u 21 sat priredba „U penziji“ (oko 120 min.), namijenjena ponajprije starijima od 16 godina, publici prošlosti i sadašnjosti. 

Ulaz na program „Publici budućnosti“ je besplatan za djecu i njihove roditelje/pratitelje. Za odrasle bez djece naplaćuje se 15 kn. Ulaz na program „U penziji“ stoji 30 kn.

Nakon redovne subotnjojutarnje javne vježbe žicanja na koperskoj tržnici Marko Brecelj (sam svoj roadie i tonac) izvršit će poslijepodnevno-večernju prijateljsku ofenzivu na Zagreb i to s dvije različite, ali i slične priredbe u MM centru SC-a.

Koncert "Publici budućnosti" je besplatni multimedijski performirani i agitacijski kulturno obrazovni program za naprednu djecu koja mogu doći i bez pratnje roditelja, naglasio je Marko Brecelj.

Marko Brecelj: „Dvosatna multimedijska performirana koncertna agitka za radoznale, imućne (30 kn) i izdržljive sadrži akustični i elektroakustični kantautorski dio, pjevano plesani niz bjelačkih duhovnih pjesama uz pomoć štapa, komentirane projekcije svježeg mekog terorizma, izložbu Palmodara (kalendara sa palmama), demonstraciju uz dijeljenje granične žice rezalice i čašćenje prisutnih istarskim refoškom, malvazijom i tolminskim sirom. Na kulturnom događaju koji omogućuju i Ustanova nevladinih udruga polja mladih Pohorski bataljon i Društvo prijatelja umjerenog napretka, velikodušnima ćemo darivati DVD „Samospevi“ koji je prikladan za izbacivanje gostiju iz kuće.“

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije