Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Kazalište

Duško Mucalo: Nitko ne može pobijediti medije

Za budućnost se ne boji. Pozvali su ga da deset dana besplatno u Kinu, a možda je njegova budućnost u Pekingu. Ako dogovori dobar honorar, tamo bi trebao voditi jedno privatno kazalište
29. studenoga 2012. u 15:18 1 komentara 8 prikaza
Mucalo na oproštaju
Foto: arhiva VL

– Nisam znao da će biti ovako teško. Nije me Kerum izabrao, nego sam se sam javio na natječaj i smetnuo s uma da ću biti kolateralna žrtva. Imao sam dvije hipoteke: estradnog zabavljača i Keruma. U protekle dvije godine o meni je napisano 370 članaka ne računajući osvrte na premijere, tekstove na portalima, radio i TV emisije. Nitko ne može pobijediti medije – ustvrdio je Duško Mucalo na oproštaju s novinarima koji je priredio u u splitskom teatru.

Oprostit će se i s djelatnicima HNK Split, a novom intendantu u sefu će ostaviti ključeve službenog automobila, kartice... Tvrdi da odlazi sretan i ponosan na dvije uspješne sezone, Duško Mucalo rekao je da je knjigovodstveno HNK Split u plusu  893.425 kuna te da bi on dug sanirao da je odradio mandat do kraja aktualne vlasti. Nevjerojatnim smatra “što mu se sve podmetalo”, no ima i nečega dobroga u njegovom "v.d.-ovanju": dok je bio na estradi, znalo ga je pola Hrvatske, sad ga, poručuje, zna cijela Hrvatska!

Za budućnost se ne boji. Pozvali su ga deset dana besplatno u Kinu, a možda je njegova budućnost u Pekingu. Ako dogovori dobar honorar, tamo bi trebao voditi jedno privatno kazalište.

– Estrada je malo dijete prema kazalištu – naglasio je Mucalo dodajući da je u dvije godine podnio samo dvije tužbe. Jednu protiv bivšeg šefa splitskog HDZ-a Dujomira Marasovića, a drugu protiv jednog novinara koji je o njemu objavio "dno dna".

– Sad kad je sve prošlo, nije mi žao. Odlazim sretan i ponosan na sjajan program koji sam ostvario s djelatnicima splitskog kazališta – zaključio je Duško Mucalo.

 

A1
BRZINA JE VRLINA
3 razloga zašto je 5G tehnologija bitna za budućnost gaminga