Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj

Duško Mucalo: Nitko ne može pobijediti medije

Mucalo na oproštaju
arhiva VL
29.11.2012.
u 15:18

Za budućnost se ne boji. Pozvali su ga da deset dana besplatno u Kinu, a možda je njegova budućnost u Pekingu. Ako dogovori dobar honorar, tamo bi trebao voditi jedno privatno kazalište

– Nisam znao da će biti ovako teško. Nije me Kerum izabrao, nego sam se sam javio na natječaj i smetnuo s uma da ću biti kolateralna žrtva. Imao sam dvije hipoteke: estradnog zabavljača i Keruma. U protekle dvije godine o meni je napisano 370 članaka ne računajući osvrte na premijere, tekstove na portalima, radio i TV emisije. Nitko ne može pobijediti medije – ustvrdio je Duško Mucalo na oproštaju s novinarima koji je priredio u u splitskom teatru.

Oprostit će se i s djelatnicima HNK Split, a novom intendantu u sefu će ostaviti ključeve službenog automobila, kartice... Tvrdi da odlazi sretan i ponosan na dvije uspješne sezone, Duško Mucalo rekao je da je knjigovodstveno HNK Split u plusu  893.425 kuna te da bi on dug sanirao da je odradio mandat do kraja aktualne vlasti. Nevjerojatnim smatra “što mu se sve podmetalo”, no ima i nečega dobroga u njegovom "v.d.-ovanju": dok je bio na estradi, znalo ga je pola Hrvatske, sad ga, poručuje, zna cijela Hrvatska!

Za budućnost se ne boji. Pozvali su ga deset dana besplatno u Kinu, a možda je njegova budućnost u Pekingu. Ako dogovori dobar honorar, tamo bi trebao voditi jedno privatno kazalište.

– Estrada je malo dijete prema kazalištu – naglasio je Mucalo dodajući da je u dvije godine podnio samo dvije tužbe. Jednu protiv bivšeg šefa splitskog HDZ-a Dujomira Marasovića, a drugu protiv jednog novinara koji je o njemu objavio "dno dna".

– Sad kad je sve prošlo, nije mi žao. Odlazim sretan i ponosan na sjajan program koji sam ostvario s djelatnicima splitskog kazališta – zaključio je Duško Mucalo.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PI
pippo
16:11 29.11.2012.

nobelovac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije