Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Split

Duško Mucalo najavljuje da će se ponovno natjecati za intendanta

duško mucalo odbijen
arhiv vl
20.11.2011.
u 14:33

Mucalo vjeruje da ukoliko u 10. Izbornoj jedinici pobijedi HDZ i Kerum, onda ne bi trebalo biti nikakvih problema da bude na čelu kazališta.

Duško Mucalo, v.d. intendanta splitskog kazališta najavio je kako će se, bez obzira na novonastalu političku situaciju koju je izazvao koalicijski sporazum HDZ-a i Kerumovog HGS-a, ponovno natjecati za mjesto intendanta HNK Split.

Mucalo vjeruje da ukoliko u 10. Izbornoj jedinici pobijedi HDZ i Kerum, onda ne bi trebalo biti nikakvih problema da bude na čelu kazališta. A, ukoliko pobijedi lijeva opcija, najavljuje da će biti "obazriviji" i svoj program staviti na internet. Napravit će i usporedbu sa programima intendanata unatrag proteklih dvanaest godina.

Naglašava kako Grad osigurava čak 92 posto novaca potrebnih za financiranje i funkcioniranje HNK Split.

- Ako me je Grad izabrao, onda je red valjda da se ta opcija i poštiva, kaže Duško Mucalo.

Pred potpisivanjem je novog sponzorskog ugovora kojim namjerava dodatno obogatiti program druge nacionalne kazališne kuće. Građanima Splita poklonit će još jednu kazališnu dramu i jednu operu.

Komentara 2

ZE
.zeitgeist.
14:42 20.11.2011.

Kakvi su to igrokazi. kerum ga postavlja, ministar kulture odbacuje, a ovje se redovito prijavljuje i tako već par godina.

JA
jamanuša
21:48 20.11.2011.

...čudne igre čudni kosovaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije