Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duško ljuština
Povratak na članak

S Histrionima smo dogovorili da su uvršteni i kada nastupaju

Satiričko kazalište Kerempuh 2015. godine nastupalo je na Gumbekovim danima s čak dvije predstave i nikad nije primilo apsolutno nikakvu naknadu

Komentari 1

IV
IvanXXIII.
09:47 01.06.2015.

Gledajte samo što taj čovjek priča i nije prvi put! On misli (bolje bi bilo reći: drži) po prilici ovako: Kerempuh, gdje je on gazda oduvijek iza sva vremena, proizvede predstavu. To je javno kazalište, i svaki trošak, od toalet papira do glumačkih plaća, pokriven je javnim novcem. Ovo posebno vrijedi za Kerempuh, oduvijek i za sva vremena prefanancirano kazalište, budući da dotacija ovisi o gazdi, koji, oduvijek ui zavijek, bdije na početku i na kraju hranidbenog lanca. I sad Ljuština misli (bolje:drži) da je on velikodušno ustupio svoj proizvod privatnom kazalištu odigravši taj prozvod bez naknade. Pa to je upravo skurilno komično. K tomu, Ljuština se reklamira kao pravnik, odnosno ekonomist. Tako malo svijesti o društveno-ekonomskim uvjetima njegova posla ukazuje na fatalnu razliku između diplome i stvarne naobrazbe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.