Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE/OBIČNI ETNO

Dunja Knebl predstavom i koncertom slavi 18 godina karijere

Knebl
10.06.2011.
u 12:25

Na koncertu će uz Dunju nastupiti i mlade nade iz njezinih etno radionica, ali i "veterani" hrvatske world music scene. Ni ovaj put neće izostati ukusni zalogajčići i etno torbice koje pjevačica sama izrađuje

Naša proslavljena etno glazbenica i vrijedna skupljačica domaće glazbene baštine Dunja Knebl, na pozornici zagrebačkom kluba Močvara 16. lipnja izvest će svoj "Ne/obični etno" - koncert i predstavu, čime će ujedno obilježiti 18 godina karijere. Dunja je česta i rado viđena gošća Močvare, u kojoj je dosad održala nebrojene koncerte, etno večeri i radionice šireći taj prijemčivi i koristan etno virus na nove generacije poštovatelja.
Što je to (ne)obično u Dunjinoj glazbi i na njezinu životnom putu i zašto se Dunjine večeri u Močvari i na drugim mjestima smatraju doživljajima posebnog intimnog ugođaja - sve to publika će otkriti u četvrtak u popularnom klubu na Trnjanskom nasipu.
Glazbeno-scenska predstava "Oj, ti tožni človek" prema zamisli Dunje Knebl, a u režiji Marija Kovača, svoju zagrebačku premijeru već je doživjela u Močvari, a temelji se na hrvatskim tragičnim pučkim, uglavnom zaboravljenim baladama. Predstava počinje u 20.30 sati, a nakon nje slijedi koncert na kojemu će uz Dunju nastupiti i mlade nade iz Dunjinih etno radionica, ali i "veterani" hrvatske world music scene. Ni ovaj put neće izostati ukusni zalogajčići i etno torbice koje pjevačica sama izrađuje. Usto, Dunjin novi album “Jelen pase” publika će moći nabaviti po prigodnoj cijeni.

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:41 10.06.2011.

pa bilo bi bolje da slavi 18 godina starosti???????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije