Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova intendantica
Povratak na članak

Dubravka Vrgoč: Provest ću reviziju poslovanja HNK Zagreb

Veličinu teatra ne određuje broj ljudi koji tamo radi, nego broj gledatelja

Komentari 2

NE
Neba
23:51 06.07.2014.

I ova bi gospodja htjela biti intendantica prve nacionalne kuce - pa ona uopce ne zna o cemu govori -ne zna razliku izmedju BARANOVICA i BRKANOVICA. Gospodjo Vrgoc, autor opere Ekvinocij je kompozitor IVAN BRKANOVIC, prema drami IVE VOJNOVICA, iz perioda Stjepana Miletica, pravog reformatora hrvatskog glumista, a ne ovakvih skorojevica kakvi ste vi - bez pokrica. Iz svakog intervjua se vidi da ne znate o cemu pricate - jeste culi za poslovicu SUTNJA JE ZLATO?

VL
CR
crniohhelo
11:54 14.07.2014.

HNK je jedna velika kuca gdje kultura Hrvatskoga naroda i Hrvatske izvan granica nase necu reci male zemlje SE mora nositi vazno je u to vrijeme gledati vrijeme proslosti kada je ta kuca SA Hrvatskim umijetnicima opere baleta i drame na pozornicama cijeloga svijeta bila jako rado gledani gost, tih velikih imena danas nema iz kojega bilo razloga Ali ta velika imena su nastala na pozornici tog HNK i ako je to bilo moguce u proslosti onda je to isto tako moguce danas mi smo mala zemlja SA velikom kulturom proslosti nosimo TU kulturnu proslost Hrvatske i Hrvatskoga naroda naprijed vidljivo za cijeli svijet, SA novom promijenom novi pocetak tamo doci gdje ta kulturna kuca HNK je jednom bila poznata cijenjena i trazena na cijelome svijetu, sve najbolje toj toj toj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.