Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biblija

Druga knjiga biblioteke otvara priču Starog zavjeta

biblija
arhiva
21.04.2010.
u 12:15

Iz kolekcije od dvanaest knjiga koje se bave Biblijom kako su je vidjeli najveći likovni umjetnici, upravo je iz tiska izašao drugi nastavak, knjiga koja otvara priču Starog zavjeta.

Iz kolekcije od dvanaest knjiga koje se bave Biblijom (Večernji edicija, urednik Zvonimir Despot) kako su je vidjeli najveći likovni umjetnici, upravo je iz tiska izašao drugi nastavak, knjiga koja otvara priču Starog zavjeta.

Mojsije kao vođa židovskog naroda pojavljuje se na većini ovih veličanstvenih slika, a Povijesne knjige sadrže i jednu od najpoznatijih biblijskih priča, onu o Samsonu i Dalili, kojom su se također bavili brojni slikari.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije