Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u Hrvatskom društvu dramskih umjetnika

Dramski prvak u HNK Slavko Juraga na čelu dramskih umjetnika

Slavko Juraga
Nina Djurdjevic/PIXSELL
03.04.2015.
u 12:02

Glumac Slavko Juraga novi je predsjednik HDDU-a

        Glumac Slavko Juraga (rođen u Umagu 1959. godine) novi je predsjednik Hrvatskog društva dramskih umjetnika. Na tom je položaju zamijenio Borisa Svrtana koji je dao ostavku na predsjedničku dužnost zbog profesionalnih obaveza u DK Gavella gdje je u međuvremenu postao ravnatelj. Juraga je diplomirao na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti 1982. godine. Prvi angažman imao je u Gradskom kazalištu Trešnja, a od 1999. godine je član Drame Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu gdje je stekao status dramskog prvaka. Do sada je bio član Upravnog odbora Društva.

Nova članica Upravnog odbora je Elizabeta Kukić.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije